czekolada_word

Czekolada. Ponad 100 przepisów na ciasta, kremy i czekoladki

-60%
Oszczędzasz: 21,00 zł
Cena:
35,00 zł
14,00 zł
Darmowa dostawa od 149 zł
Nie dotyczy: Strefy katechety, Strefy edukacji, strefy Dla parafii oraz płatności za pobraniem
Zamów teraz, a wyślemy najpóźniej jutro
Dotyczy płatności on-line lub za pobraniem
30 dniowy termin zwrotu
Dotyczy osób indywidualnych
  • 9788379714322-1
  • 9788379714322-2
  • 9788379714322-3
  • 9788379714322-4
  • 9788379714322-5
  • 9788379714322-6

Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady. Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów „czekoladowych”, którym trudno się oprzeć.

Odbiorcy:

- wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania „czekoladowych” deserów

- osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?

- zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa

- można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów

- poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach

- w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady

- dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady

 

Recenzje:

http://wkrainiesmaku.pl
https://sztukater.pl/ksiazki/item/25279-czekolada-ponad-100-przepisow-na-ciasta-kremy-i-czekoladki.html

Zobacz podobne książki

4129