• 978-83-7971-806-1-a
  • 978-83-7971-806-1-c
  • 978-83-7971-806-1-d
  • 978-83-7971-806-1-f
  • 978-83-7971-806-1-i
  • 978-83-7971-806-1-b
Autor/Autorzy:
Marino Marini, Davide Oldani
Stron:
256
Oprawa:
twarda, kolorowe zdjęcia
Format:
215 x 260 mm
Rok wydania:
2017
Tłumaczenie:
Zofia Pająk (str. 1–131) i Krystyna Kozak (str. 132–256)
ISBN:
978-83-7971-806-1

Made in ItalySmaki, składniki i tradycyjne przepisy

Cena:
36,00 zł
30,60 zł

Książka w całości poświęcona włoskiej sztuce kulinarnej, z uwzględnieniem najbardziej charakterystycznych smaków Italii. Zawiera 150 najlepszych przepisów, wywodzących się z tradycji. Całość podzielona została na poszczególne regiony, okraszona dużą dawką informacji i ciekawostek dotyczących kuchni wybranych miejsc oraz używanych składników.

Odbiorcy:

- osoby, które cenią włoską kuchnię

- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i aromatyczne dania

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?

- zawiera ponad 150 tradycyjnych przepisów na włoskie dania

- pozwala na poznanie wielu ciekawostek o wybranych regionach Italii

- w poradniku znajdują się szczegółowe informacje dotyczące między innymi użytych w przepisach składników

- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię

- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań.

Przeczytaj recenzję:
https://czytambolubieo.blogspot.com

3810
  • 978-83-7971-806-1-a
  • 978-83-7971-806-1-c
  • 978-83-7971-806-1-d
  • 978-83-7971-806-1-f
  • 978-83-7971-806-1-i
  • 978-83-7971-806-1-b

Made in ItalySmaki, składniki i tradycyjne przepisy

Cena:
36,00 zł
30,60 zł

Książka w całości poświęcona włoskiej sztuce kulinarnej, z uwzględnieniem najbardziej charakterystycznych smaków Italii. Zawiera 150 najlepszych przepisów, wywodzących się z tradycji. Całość podzielona została na poszczególne regiony, okraszona dużą dawką informacji i ciekawostek dotyczących kuchni wybranych miejsc oraz używanych składników.

Odbiorcy:

- osoby, które cenią włoską kuchnię

- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i aromatyczne dania

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?

- zawiera ponad 150 tradycyjnych przepisów na włoskie dania

- pozwala na poznanie wielu ciekawostek o wybranych regionach Italii

- w poradniku znajdują się szczegółowe informacje dotyczące między innymi użytych w przepisach składników

- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię

- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań.

Przeczytaj recenzję:
https://czytambolubieo.blogspot.com

Autor/Autorzy:
Marino Marini, Davide Oldani
Stron:
256
Oprawa:
twarda, kolorowe zdjęcia
Format:
215 x 260 mm
Rok wydania:
2017
Tłumaczenie:
Zofia Pająk (str. 1–131) i Krystyna Kozak (str. 132–256)
ISBN:
978-83-7971-806-1